AH en Vrumona zijn er nog lang niet uit

Een oplossing in het zakelijk conflict tussen Albert Heijn en Vrumona ligt voorlopig niet binnen handbereik. Met de zomer voor de deur zijn de frisdrankmerken Crystal Clear, Royal Club, Sisi, 7UP, Pepsi en Sourcy nog altijd niet in het schap van AH te vinden.

“We vinden het vervelend dat onze producten niet te verkrijgen zijn bij Albert Heijn”, aldus een woordvoerder van Heineken-dochter Vrumona. De frisdrankproducent en het supermarktconcern hebben sinds medio mei een zakelijk conflict; Albert Heijn gaf eerder aan dat het te maken heeft met de inkoopprijzen.

De partijen praten wel weer met elkaar, maar volgens een woordvoerster van Albert Heijn kan het nog wel even duren voordat er een oplossing is. “Het ziet er niet naar uit dat dat binnen enkele weken gebeurt.”

Albert Heijn zegt geen vragen van klanten te krijgen over flessen, blikjes of pakjes fris die er niet zijn. “We hebben veel alternatieven en van Pepsi en 7UP verkopen we nog wel de literflessen.” Dat Albert Heijn veel alternatieven heeft, wil volgens de woordvoerster niet zeggen dat het supermarktconcern tevreden is met de huidige situatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!