Marktplaats staakt gebruikersforum

Gebruikers van Marktplaats kunnen niet langer ervaringen uitwisselen op het forum van de online advertentiedienst. Het Marktplaats Forum is dinsdag definitief gesloten, zo meldt de Telegraaf woensdag.

Marktplaats richtte het forum in 2005 op voor het verzamelen van feedback en het uitwisselen van ervaringen tussen Marktplaats-gebruikers. Op het medelingenbord van de website schrijft de advertentiedienst dat de afgelopen jaren is gebleken dat slechts een relatief kleine groep gebruikers op het forum actief is en dat het daardoor geen goede afspiegeling van de bezoekers is van Marktplaats. "Bovendien gaat het grootste deel van de berichten op het forum over onderwerpen die niets te maken hebben met Marktplaats."

Het modereren van een forum kost veel tijd en daarmee geld. Marktplaats zegt de vrijgekomen tijd nu te zullen besteden aan het nog gebruikersvriendelijker maken van de site. Gebruikers die hun ei kwijt willen over hun ervaringen op Marktplaats kunnen dat voortaan doen via de contactpagina.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!