Overname bol.com afgerond

De overname van bol, de grootste online mediawinkel van Nederland, is succesvol afgerond. Dit gebeurde enkele dagen nadat de Nederlandse investeringsmaatschappij Cyrte Investments de daarvoor noodzakelijke toestemming van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) had verkregen.

Tevens maakte bol.com bekend dat NPM Capital het recht heeft verkregen om de helft van het belang van Cyrte Investments in bol.com over te nemen. NPM Capital zal daartoe eerst haar belang in Boekhandels Groep Nederland verkopen.

“We zijn er trots op dat we naast Cyrte Investments binnenkort ook NPM Capital als aandeelhouder mogen verwelkomen. Al vroeg in het verkoopproces, begin dit jaar, bleek dat NPM Capital naar onze mening een goede nieuwe aandeelhouder zou kunnen zijn”, aldus Daniel Ropers, algemeen directeur van bol.com. “We willen fors investeren in de verdere uitbouw van de onderneming. Met steun van Cyrte Investments en NPM Capital, twee krachtige Nederlandse investeerders, kunnen we hieraan uitvoering geven.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!