Lonely Planet opent winkel in Sydney

De populaire reisgids Lonely Planet is sinds gisteren ‘live’ te bezoeken. Het bedrijf opende gisteren een winkel op de luchthaven van Sydney. De winkel biedt een compleet aanbod van alle digitale producten van Lonely Planet, de reisgidsen en daarnaast kwalitatief hoogwaardige reisaccessoires en –merchandise.

De concept store is een joint venture tussen het in Australië gevestigde Lonely Planet en Lagardere Services Asia Pacific. Het staat in het kader van een herontwikkeling van de internationale terminal van Sydney Airport.

“Iedereen die op een luchthaven op een vlucht wacht wil afgeleid worden of geïnspireerd. Er was geen betere plek denkbaar voor de eerste Lonely Planet store dan Sydney Airport”, meent Howard Ralley, sales & marketing directeur van Lonely Planet.

Naast producten zijn in de winkel ook i-touch screens te vinden die extra informatie geven over reisbestemmingen, afkomstig van auteurs. Ook kunnen reizigers een door henzelf samengestelde reisgids printen via het Pick & Mix-programma.

Het winkelinterieur is ontworpen door Studio Red, een design studio uit Sydney die is gespecialiseerd in retail design. De belangrijkste eyecatcher is een grafische montage van de covers van de reisboeken. Hierdoor lijkt het net alsof zij van de muur afspringen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!