Genomineerden vakjuryprijzen Retail Jaarprijs bekend

Drie winkelketens en drie zelfstandige winkeliers zijn genomineerd voor de Vakjuryprijzen van de Retail Jaarprijs. Deze worden tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 11 november 2009 uitgereikt.

Veertien winkelketens en zeven zelfstandige winkeliers kwalificeerden zich begin juli 2009 voor de tweede ronde van de Vakjuryprijzen. In juli en augustus zijn de winkels bezocht door een mystery shopper van onderzoeksbureau Multi-Value. Deze beoordeelde de winkels op uitstraling, service, personeel en beleving. Tevens is klanten naar hun oordeel gevraagd.

De genomineerden:
Winkelketens Zelfstandigen
Intratuin Nederland Telstar Sports & Fashion (Zwolle)
Rituals Cosmetics Blaauw Woonidee (Jubbega)
The Art of Camouflage Linneweever (Wateringen)

De vakjury heeft zich wederom gericht op twee doorslaggevende facetten: het gevoerde strategische beleid en de kwaliteit en de vernieuwingswaarde van de formule of winkel. Het onderzoeksrapport van Multi-Value, met daarin de resultaten van het bezoek van de mystery shopper en het klanttevredenheidsonderzoek, zijn in deze fase als extra beoordelingsinstrument gebruikt. Op 18 en 19 september 2009 zal de vakjury alle genomineerde winkels bezoeken. Op basis hiervan kiest de vakjury de definitieve winnaars.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!