Giant en n-store slaan handen ineen

Narrowcastingspecialist n-store heeft de eerste Giant Bicycle Stores voorzien van haar narrowcasting oplossing. De oplossing draagt volgens beide bedrijven bij aan het ‘ride life, ride Giant’ gevoel dat de klant moet overhouden na een bezoek aan de winkel.

Giant zal de komende jaren meerdere winkels openen waarin het assortiment aan fietsen, onderdelen, accessoires en services verkrijgbaar is. Met de narrowcasting schermen zal de klant op een overzichtelijke wijze worden geïnformeerd over Giant en het aanbod. De uitzending bevat onder meer productinformatie, de fiets van de maand, (lokale) evenementen en live feeds zoals wielernieuws en weer.

“We beheren Giant TV centraal vanuit ons hoofdkantoor. Belangrijk echter is dat ook de winkeliers zelf content kunnen toevoegen. Op deze wijze wordt Giant TV ook hun kanaal en is de uitzending tevens gericht op de lokale consument”, aldus Joost Mol van Giant Benelux die op de afdeling marketing verantwoordelijk is voor het Giant Bicycle Store concept.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!