Plasma-Discounter.nl komt met verkoper via YouTube

Webwinkel Plasma-Discounter heeft sinds begin vorige week een digitale verkoper. Via geïntegreerde YouTube-filmpjes op de site, vertelt de verkoper de mogelijkheden, specificaties en werking van LCD, LED, plasma of NeoPDP televisies. De filmpjes staan sinds een week online en zijn nu al ruim 30 duizend keer bekeken.

Na het succes van de YouTube-instructievideo’s op Koffiediscounter.nl, besloten Tom Coronel en Marc Koster, eigenaren van Create2Fit om ook op Plasma-discounter.nl gebruik te maken van een digitale expert.

"Mensen kiezen voor snelheid. Niemand heeft tijd en zin om uitgebreide lappen tekst aan productinformatie te lezen. Een klik op de muis en de verkoper staat in uw woonkamer en vertelt met het grootste gemak 350 keer op een dag hetzelfde verhaal", aldus Tom Coronel. 

Plasma-Discounter.nl heeft YouTube-filmpjes met uitleg over de nieuwste lijnen van onder meer LG, Sony, Samsung, Salora en de muurbeugels van Vogel’s online staan.

Daarnaast zijn alle YouTube-filmpjes van zowel KoffieDiscounter.nl als Plasma-Discounter.nl opgenomen op de site www.vergelijk.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!