Spyker heeft nog steeds interesse in Saab

Sportwagenfabrikant Spyker lonkt nog steeds naar Saab. Het bedrijf uit Zeewolde wil Saab graag inlijven, maar is echter niet op de hoogte van een deadline die aan moederconcern General Motors is gesteld om deze week met een potentiële koper voor Saab op de proppen te komen. Dat liet een woordvoerder van Spyker gisteren weten.

Het Zweedse ministerie van Economische Zaken heeft GM gevraagd deze week een beslissing te nemen over de verkoop van het noodlijdende Saab. "Ze moeten deze week minstens een geïnteresseerde partij gekozen hebben, anders zal het moeilijk worden om tot een overeenkomst te komen", aldus de Zweedse staatssecretaris van Economische Zaken Joran Hagglund tegenover dagblad Svenska Dagbladet.

Eerder leek het erop dat Saab zou worden overgenomen door de kleine sportwagenproducent Koenigsegg, maar die trok zich op het laatste moment terug. Onlangs verraste Spyker de autowereld met de mededeling dat het Saab wil inlijven. Ook de Chinese autoproducent BAIC zou in de race zijn voor een overname van Saab.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!