Hyves introduceert betaalapplicatie

Een pizza afrekenen of een kaartje kopen voor de film kan straks via Hyves. Het sociale netwerk heeft vanaf maart een betaalapplicatie die gebruikers onderling kunnen gebruiken, maar waarmee ook kan worden betaald bij aangesloten partijen als New York Pizza, Spare Rib Express, de Wolf Cinema Group en Van der Valk. Ook de kroegen van Sjoerd Kooistra zijn aangesloten op het systeem. Dat meldt Emerce.

De betaalmethode loopt via MyOrder, dat gebruik maakt van Minitix van de Rabobank. “Je kunt op de mobiel al Myorder installeren en een Minitix-account openen om bijvoorbeeld een pizza af te rekenen. Maar niemand kende Myorder of Minitix. Hyves gaat het groot maken”, stelt Yme Bosma van Hyves zelfverzekerd.

Onderlinge betalingen zijn via de Hyves-betaalapplicatie ook mogelijk, om bijvoorbeeld een pot voor een avondje stappen te maken. Een Hyver moet dan eenmalig een iDEAL-transactie doen om de Hyves-portemonnee te vullen en kan vanaf dat moment met de Hyves-applicatie, mobiel, of via het web, bestellen en betalen.

Hyves richt zich voornamelijk op café’s en clubs, vanwege de sociale context.

Lees ook: iDEAL zet groei verder door

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!