Besam RD3L, een indrukwekkende verschijning

De Besam RD3L is een ruim opgezette roterende deur. Deze deur biedt optimale toegankelijkheid, in het bijzonder ideaal voor voortdurende grote voetgangersstromen. Winkelwagens, bagagetrolleys en rolstoelen kunnen hierdoor moeiteloos passeren.

Het roterende plafond zorgt voor een gelijkmatige verlichting en voorkomt borstelmarkeringen. De geïntegreerde veiligheidssensoren zorgen ervoor dat het geheel er opgeruimd en gestroomlijnd uitziet.
En de optionele nachtdeur biedt een elegante oplossing voor algehele afsluiting van de entree gedurende sluitingstijd.

Een roterende deur biedt een uitstekende scheiding van de binnen- en buitenomgeving. Zo wordt tocht voorkomen en verlies van warmte en verkoeling verminderd. In de RD3L is het luchtgordijn geïntegreerd in de kap waardoor deze op het oog niet zichtbaar is.

Het aandrijf- en remsysteem van de draaideur garandeert een veilige, efficiënte werking. Dit besturingssysteem zorgt voor een soepele werking van de deur waardoor de aandrijfunit minder wordt belast en de kans op storingen tot het minimale wordt beperkt. Het remsysteem creëert zo in verhouding tot andere roterende deuren een korte en gecontroleerde remweg bij activering. In noodgevallen worden de deurvleugels onmiddellijk vrijgegeven om een vrije vluchtweg te bieden.

De RD3L van Besam is in verschillende diameters tot maximaal 6.2 meter leverbaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!