Brits warenhuis helpt bij scheidingen

Het Britse warenhuis Debenhams probeert een graantje mee te pikken van stellen die in scheiding liggen. De nieuwe service van de formule maakt het verzamelen van de post-huwelijkse uitzet eenvoudiger, aldus RTL Nieuws.

De nieuwe service zou onder meer het resultaat zijn van sterren die hun scheiding steeds vaker officieel inluiden met feestjes en cadeaus. Deze presentjes kunnen nu bij Debenhams net als aan het begin van het huwelijk worden geregistreerd waardoor de gewenste inventaris, van koffiezetapparaten tot strijkijzers, weer gauw op peil is.

De dienst komt daarnaast met enkele specialiteiten, zoals felicitatiekaarten en taarten voor scheidingen. Het zou de indruk kunnen wekken mensen aan te moedigen te gaan scheiden, maar een woordvoerder van Debenhams benadrukt met klem dat het niet de bedoeling is.

Niet iedereen ziet echter die voordelen van een cadeauregistratie voor scheidingen. “In plaats een scheiding te verheerlijken, hadden ze bij Debenhams ook gewoon een ‘begin een nieuw huis-lijst’ kunnen aanmaken,” vindt Norman Wells, directeur van het Family Educational Trust. "Dan was er niets aan de hand geweest."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!