Jeansmerk Kuyichi opent eigen winkels

Het Nederlandse jeanslabel Kuyichi gaat de komende jaren eigen winkels openen. Het duurzame merk mikt eerst op vestigingen in Nederland en Frankrijk, andere landen moeten later volgen. Dit jaar staan tussen de vijf en tien winkels en shop-in-shops gepland, meldt Textilia.

In april opent Kuyichi in Parijs de eerste shop-in-shop. In de Franse hoofdstad werd afgelopen maandag ook het eerste buitenlandse verkoopkantoor geopend.

Ook de distributie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is weer in eigen beheer. In die landen wordt nog gewerkt met agenten, maar de distributie wordt vanuit Haarlem aangestuurd, laat directeur Tony Tonnaer weten. “We willen er dichter bovenop zitten en alle landen zelf doen. Ook omdat we met winkels bezig zijn.”

Het winkelconcept heeft inmiddels zijn definitieve vorm gekregen. Verder heeft Kuyichi een retailafdeling in het leven geroepen. De winkels worden opgetrokken uit recyclede materialen, natuurlijk hars, FSC-hout, een duurzaam lichtsysteem, vintage meubelen en een muur met planten die zuurstof afgeven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!