Agri Retail benoemt nieuwe Raad van Commissarissen

Agri Retail, de franchiseorganisatie achter de BoerenBond en Welkoop winkels, heeft een compleet nieuwe Raad van Commissarissen benoemd. De organisatie wil excelleren op internet, op de winkelvloer en met huismerken. "Met de komst van de nieuwe commissarissen zijn wij in staat verdere stappen te ondernemen in het realiseren van de strategie en daarmee de groei van de onderneming en aangesloten winkels", aldus Agri Retail in een persbericht.

De nieuwe Raad van Commissarissen bestaat uit de heren Van Schaik (voorzitter; voormalig algemeen directeur Rijnvallei en commissaris Agri Retail), Van de Watering (o.a. actief als commissaris en adviseur bij diverse bedrijven in productie, handel en dienstverlening) en Onkenhout (ceo Super de Boer and chairman of the integration board Jumbo/Super de Boer). Algemeen directeur Quintin Dike, die Agri Retail tot een florerend bedrijf heeft gemaakt, zal zijn functie nog een jaar vervullen.

"De totale omzet van Agri Retail en aangesloten winkels is in negen jaar gegroeid van 350 miljoen euro naar 490 miljoen euro", aldus Dike, die sinds 2001 aan het roer van de organisatie staat.  "Dat proces, dat enorme karwei is nu min of meer voltooid. We stappen in een volgende fase. Ooit begonnen als agrarische groothandel, is de onderneming vervolgens gaan ‘retailen’ en nu staat er een succesvolle retailorganisatie." Dike heeft laten weten medio 2011 te willen stoppen als algemeen directeur van Agri Retail B.V.



Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!