Dexcom stopt met t for telecom

Dexcom Retail wil de honderd door haar zelf geëxploiteerde t for telecom-winkels sluiten. Het retailbedrijf stelt zich verder te willen concentreren op de winkelformules Dixons en Dynabyte.

De markt waarop t for telecom zich beweegt is geen gemakkelijke, de telecommarkt is vrijwel verzadigd, aldus Dexcom in een persbericht. ‘Hoewel de integratie van een aantal activiteiten het afgelopen jaar aan alle doelstellingen voldeed, bleken de resultaten binnen t for telecom onvoldoende.’

De beslissing heeft uiteraard gevolgen voor de 380 winkelmedewerkers van t for telecom. Voorts zal het aantal functies op het hoofdkantoor van Dexcom Retail in 's-Hertogenbosch op termijn worden teruggebracht van 215 naar circa 165. Met de ondernemingsraad en vakorganisaties wordt gesproken over de gevolgen van de sluiting.

Tijdens diverse bijeenkomsten in het land zijn de betrokken medewerkers op de hoogte gesteld van de voorgenomen sluiting, die naar verwachting nog vóór het einde van het kalenderjaar plaatsvinden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!