Nieuwe eigenaren voor Kleertjes.com

Webshop voor kinderkleding Kleertjes heeft twee nieuwe investeerders aangetrokken om een verdere groei te realiseren. Investeringsmaatschappijen Comnaar Investmenst en Mentha Capital zijn elk voor een derde aandeelhouder geworden van de webwinkel.

De gedeeltelijke verkoop van het bedrijf is een grote stap in de verdere ontwikkeling van Kleertjes.com. De webwinkel is in 2003 opgericht door Claudia Willemsen, die zelf een derde van de aandelen behoudt. Drie jaar geleden won het bedrijf de award ‘Beste webwinkel van 2007’. Het bedrijf herbergt momenteel negentig kinderkledingmerken, 110 medewerkers en 140 duizend klanten.

Oprichtster Claudia Willemsen, vorig jaar nog uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year door Ernst & Young, is momenteel met zwangerschapsverlof. Wanneer deze is afgelopen keert zij terug in de functie van creative director. Willemsen zal het gezicht van Kleertjes.com blijven. De webwinkel is momenteel op zoek naar een nieuwe directeur. Charles van Ditshuizen, voormalig ceo van Beter Horen, vervult tijdelijk de functie van interim-directeur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!