Stylight.de introduceert single checkout

De Duitse affiliatesite voor mode Stylight biedt consumenten de mogelijkheid artikelen uit verschillende webwinkels samen af te rekenen. Dat schrijft Twinkle Magazine online. Het idee achter de mogelijkheid is dat klanten zo in minder tijd een complete outfit bij elkaar shoppen, waardoor webwinkeliers hun omzet kunnen stuwen.

In een blog-posting stelt de website het ‘fundamentele probleem van alle lead generation websites’ voorgoed achter zich te laten met de single checkout. Alle online modewinkels die hun collecties doorzoekbaar maken op Stylight.de, kunnen hun items daarop nu ook direct verkopen. Wanneer ze dat niet willen, worden shoppers nog gewoon naar de webwinkel verwezen. De binnenkomende bestellingen worden direct doorgestuurd naar de leverende webwinkelier. Bij bestellingen uit verschillende shops kunnen de bezorgkosten oplopen en de levertijden verschillen.

De werkzijze van Stylight lijkt op die van het inmiddels gestopte Nederlandse webwarenhuis Sjopper en die van het pan-Europese platform Fruugo, dat opstartproblemen kende. Anders is wel dat Stylight bij de start van de verkoop al een bereik heeft, zowel onder webwinkeliers als webshoppers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!