Webwinkel Van Leest offline

Free Record Shop heeft de webshop van zusteronderneming Van Leest per direct gesloten. De sluiting heeft volgens de keten niets te maken met tegenvallende verkoopresultaten.

Opmerkelijk is dat Van Leest na de sluiting geen eigen website meer heeft. Hierdoor kunnen klanten van de muziekwinkelketen niet meer online terecht voor informatie over bijvoorbeeld acties van de formule. Momenteel worden mensen die surfen naar Vanleest.nl doorverwezen naar Freerecordshop.nl. Wel zijn de veertien winkels van Van Leest opgenomen in de Storefinder op die site.

De webwinkel is gesloten omdat deze te veel zou overlappen met die van Free Record Shop, zo heeft woordvoerder Jeroen Vink laten weten. "Het assortiment was volkomen gelijk aan dat van de Free Record Shop, met als verschil dat die laatste zelfs nog wat meer artikelen heeft. Het heeft niets te maken met slechte verkoopcijfers, maar met de middelen en mankracht die we tot onze beschikking hebben moeten we nu eenmaal keuzes maken. We hadden ze graag beide in de lucht gehouden, maar dat is niet mogelijk gebleken."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!