Hornbach opent Nederlands grootste bouwmarkt

Bouwmarktketen Hornbach heeft woensdag in Breda de grootste bouwmarkt van Nederland geopend. De van oorsprong Duitse keten investeert ruim dertig miljoen euro in de bouwmarkt, die een oppervlakte heeft van vier voetbalvelden.

Met de nieuwe vestiging staat de teller van Hornbach in Nederland op negen. De ambities van de keten reiken echter veel verder: “Ons uiteindelijke doel is twintig tot vijfentwintig vestigingen verspreid over heel Nederland”, aldus directeur Nederland Evert de Goede.

“We vinden het belangrijk te blijven investeren en zijn er dan ook trots op dat het in deze roerige tijd is gelukt om een negende Nederlandse vestiging te realiseren”, aldus Evert de Goede, directeur van Hornbach Nederland. “We hebben de afgelopen tijd de nullijn behouden. En dat is een prima resultaat voor de onrustige jaren die onze sector kent.”

De stabiliteit komt volgens De Goede voort uit het feit dat het concern met 132 bouwmarkten in negen Europese landen grote schaalvoordelen kent. “Prijs is meer dan ooit een belangrijk issue. Tegelijkertijd willen klanten kwaliteit, expertise en ruime voorraden. Wij willen op al deze aspecten scoren.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!