The Phone House opent Nederlandse flagship store

The Phone House heeft zijn eerste ‘Connected World’ flagship store in Den Haag geopend. In de winkel staan het ervaren en connectiviteit centraal staan.

Enkele ‘Connected World’-winkels werden in Engeland, Spanje en Duitsland reeds gelanceerd. De intuïtieve route die bezoekers in de winkels afleggen brengt hen langs verschillende werelden. Elke wereld verschilt in complexiteit en geboden technologie en biedt voor de bezoekers die zich tot een bepaalde wereld het meest aangetrokken voelen een totaaloverzicht van de mogelijkheden die er bestaan met betrekking tot hardware, connectiviteit, accessoires en services. Ook wordt getoond hoe de nieuwe apparaten met andere veelgebruikte apparatuur, zoals navigatiesystemen en de televisie communiceren.

Uit onderzoek van The Phone House onder Nederlandse smartphone bezitters bleek vorige week dat zij minder dan de helft van de functionaliteiten van hun mobiele apparaat gebruiken. Met de nieuwe winkelformule wil de keten bezoekers meer inzicht in de verschillende smartphones geven. 

"We hebben een winkelconcept ontwikkeld dat aansluit bij de snel veranderende wereld van smartphones, mobiel internet en tablets”, zegt Bert van Dam, managing director van The Phone House in Nederland. ”Wij merken dat de Nederlandse consument veel behoefte heeft om te ervaren hoe bepaalde apparaten werken, voordat ze kunnen besluiten welke aanschaf zij willen doen. Met de realisatie van de eerste Connected World winkel bieden we hen die mogelijkheid.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!