Online autodealer Auto.nl van start

De webshop die nieuwe auto's aanbiedt is maandag online gegaan. Consumenten kunnen op Auto.nl zelf een auto samenstellen en direct online bestellen. “Steeds meer consumenten willen tegenwoordig een auto online kunnen kopen", aldus Marque Joosten, oprichter en directeur van Auto.nl. De webwinkel biedt een keuze uit de twintig meest populaire modellen van Nederland. Een bestelde auto kan worden afgehaald bij het aflevercentrum in Breukelen. Auto.nl is onderdeel van Motomedia, een online automotive netwerk. 

Bij de opening van de webwinkel presenteert auto.nl in totaal twintig modellen van dertien verschillende automerken te weten Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Skoda, Suzuki, Toyota en Volkswagen. De auto’s worden geleverd met volledige fabrieksgarantie. Voor onderhoud en eventuele problemen kan een koper bij erkende merkdealers terecht, die de garantie met de fabrikant regelt. Auto.nl is lid van BOVAG.

Consumenten kunnen op de homepage een merk of model selecteren of gebruikmaken van de speciale autokiezer. Naast een top tien van best beoordeelde auto’s, kunnen auto’s met elkaar vergeleken worden. Elke auto heeft een uitgebreide beschrijving op een detailpagina, samen met reviews, ratings, rijtesten en crashtesten. Via een zoekmodule kunnen specifieke wensen of eisen worden geselecteerd. Met een kleurenkiezer kan de favoriete kleur worden aangegeven.

Naast het bestellen van een zelf samengestelde auto, heeft Auto.nl ook auto’s op voorraad met een kortere levertijd. Daarnaast zijn er altijd auto’s waarvoor een speciale aanbieding geldt van de fabrikant. Voor het bestellen van een auto kunnen consumenten een account aanmaken. Tijdens het bestelproces wordt de levertijd aangegeven. Bij het plaatsen van een bestelling is een aanbetaling van 250 euro verplicht. Bij levering dient het resterende bedrag te worden betaald. Betalingen gaan via iDEAL of direct via een eigen bank.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!