DGNretail bundelt krachten

DGNretail kiest voor bundeling van de krachten op het gebied van inkoop en logistiek. De serviceorganisatie voor zelfstandig ondernemers in de doe-het-zelfbranche gaat de samenwerking aan met de nieuwe groothandel THR (een combinatie van Reesink en de Ter Hoeven Groep) en breidt uit met Fixet.

Momenteel omvat DGNretail de formules Multimate, Hubo en Doeland. Door de serviceorganisatie uit te breiden met Fixet en samen te werken met THR, wil DGNretail zijn positie versterken. “De marktomstandigheden vragen om een koerswijziging”, zegt Paul Burger, algemeen directeur DGNretail. “Samenwerken met THR betekent profiteren van schaalvoordeel. Met Fixet erbij vergroot DGN aanzienlijk zijn slagkracht.”

De voorgenomen samenwerking is de tweede grote concentratie onder doe-het-zelfondernemers in korte tijd, sinds het ontstaan van DGNretail in 2007 uit een fusie van onder meer de formules Multimate, Hubo en Doeland. De organisaties van alle DGNretail-formules verhuizen naar een nieuwe, gezamenlijke locatie in Apeldoorn. “Dit is voor ons een langgekoesterde wens die in vervulling gaat”, aldus Burger. “We verwachten niet alleen besparingen, maar ook enorme synergie en kennisuitwisseling.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!