Asics opent flagshipstore in Amsterdam

Sportmerk Asics opent met haar nieuwe flagshipstore in Amsterdam ‘het hardloophart van de stad’. De winkel biedt volgens eigen zeggen exclusieve diensten, die tot dan toe alleen beschikbaar waren voor professionele atleten. Het merk doelt op het running lab waar verschillende metingen worden uitgevoerd die bepalend zijn voor het persoonlijke loopvermogen, als voetvorm, beenstand, hardlooptechniek, spierkracht en uithoudingsvermogen.

Eerder opende Asics al flagshipstores in Londen, New York en Tokio. Fernando Pina Mulas, hoofd retail van Asics Europa: “De faciliteiten die we in flagshipstores bieden, zoals het professionele running lab en het Foot ID zijn uniek. De winkel in Amsterdam zal leiden tot de opening van nog meer Asics winkels in Europa.”

Sinds december is het winkelgedeelte en het Foot ID, een systeem dat statische en dynamische metingen combineert en daarna een schoen adviseert, al geopend. In maart openen ook het lab en een hardloopclub, die sporters douches, lockers en handdoekenservice biedt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!