Albert Heijn benoemt opvolgers Van Vliet

Supermarktketen Albert Heijn heeft twee opvolgers benoemd voor Cees van Vliet, die per 1 maart algemeen directeur van de formule wordt. Peter Zoutendijk wordt directeur distributie en replenishment en Paulo Peereboom gaat de rol van directeur winkels vervullen.

Zoutendijk en Peereboom starten respectievelijk eind februari en half maart in hun nieuwe functie. Zoutendijk is sinds 1 juli 2007 algemeen directeur van Gall & Gall. Daarvoor heeft hij meer dan twintig jaar bij Albert Heijn gewerkt in functies binnen commercie, logistiek & distributie en de winkelorganisatie.

Peereboom is sinds 2003 werkzaam bij de ICA groep, waarvan de laatste drie jaar als vice president Sourcing & Supply. ICA is een van de toonaangevende retailers in Scandinavië met circa 2230 winkels in Zweden, Noorwegen en de Baltische staten. Ahold heeft een belang van zestig procent in ICA.

Met de benoeming van Zoutendijk en Pereboom is het managementteam van Albert Heijn compleet. Deze bestaat naast bovengenoemde directeuren uit Casper Meijer (directeur merchandising), Jeroen Pietryga (directeur marketing & formule), Buck van der Werf (HR business partner) en John Morssink (business controller).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!