Uitbreiding directie iCentre

Als gevolg van de groei die iCentre doormaakt, is de retailer zijn management aan het uitbreiden. Elianne Havinga treedt als chief commercial officer toe tot de directie van Nederlandse grootste Apple Premium reseller.
De directie van iCentre bestaat verder uit Paul Poot (cfo) en Wouter Schortinghuis (ceo). ICentre ging vorig jaar van negen naar vijftien winkels in Nederland en wist de omzet te verdubbelen tot bijna tachtig miljoen euro.

Met name de introductie van de iPad heeft de populariteit van Apple doen toenemen. Er kwamen afgelopen jaar vijftig procent meer bezoekers naar de winkels. Voor 2011 wordt nog een extra 25 procent omzetgroei en de opening van een aantal nieuwe winkels verwacht.

Elianne Havinga heeft haar sporen verdiend in retailland. Hiervoor werkte ze onder meer 3,5 jaar bij Siebel Juweliers als directeur operations. Bij iCentre wordt ze verantwoordelijk voor het aansturen van de winkelorganisatie, e-commerce en marketing. Ook nieuw voor de winkelketen is de afdeling consultancy voor grootzakelijke klanten. Op basis van langdurige relaties worden er zakelijke netwerken ingericht en onderhouden door eigen engineers van iCentre.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!