Forse omzetgroei voor Fonq.nl

Fonq, de exploitant van meer dan honderd Nederlandse webwinkels zag de verkopen vorig jaar met 43 procent stijgen. Het webwarenhuis heeft webwinkels op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness.

Het jaar 2010 stond voor Fonq.nl in het teken van de positionering van het merk fonq.nl. De oude naam, Mailorder Solutions, werd vervangen door fonq.nl; deze naam verbindt alle webwinkels onderling in één groot webwarenhuis. Fonq.nl heeft hiermee naar eigen zeggen een nieuwe trend onder webwinkeliers ingezet.

In het aankomende half jaar streeft fonq.nl naar de opening van meer dan vijftien nieuwe specialty en merkenshops. Veel webwinkels, nieuw en bestaand, worden uitgebreid met mobile websites, zodat er ook met smartphones en andere mobile devices gewinkeld en betaald kan worden. “Door onze winkels mobiel aan deze mensen beschikbaar te stellen, kunnen we ze op hun wenken bedienen”, meldt Fonq.nl-directeur Patrick Kerssemakers. “Ze kunnen nu een product opzoeken en meteen kopen. Net als in de webwinkels.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!