Nieuwe topstructuur Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten voert vanaf april 2011 een nieuwe topstructuur in. Mede door de overname van Super de Boer in 2009 is de omvang van het bedrijf flink gegroeid. Het familiebedrijf uit Veghel is hierdoor ruim twee keer zo groot geworden.

De complexiteit van de organisatie is in zoverre toegenomen dat de keten gekozen heeft voor een uitbreiding van de directie. Tegelijkertijd heeft huidig operationeel directeur Johan Boeijenga zijn vertrek bij Jumbo aangekondigd.

Johan Boeijenga vervulde sinds eind 2009 de functie van operationeel directeur bij Jumbo Supermarkten en zal per 1 mei de functie van algemeen directeur bij DA Retailgroep gaan vervullen. De nieuwe directie bestaat uit de leden van de huidige directie, te weten Frits van Eerd (algemeen directeur), Colette Cloosterman-van Eerd (formuledirecteur) en Ton van Veen (financieel directeur) die samen de statutaire directie vormen. De directie wordt verder aangevuld met directieleden voor de disciplines Commercie, Winkeloperatie, Supply Chain en Human Resources.

Algemeen directeur Frits van Eerd: “We zijn ervan overtuigd dat de aangepaste topstructuur een uitstekende basis vormt voor de verdere groei van Jumbo en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!