Bol.com grote winnaar Thuiswinkel Awards

Bol.com kwam afgelopen week als grote winnaar uit de bus bij de Nationale Thuiswinkel Awards 2011. De webwinkel kreeg de prestigieuze award 'Beste Webwinkel van Nederland' en zal ons land vertegenwoordigen tijdens de European E-commerce Awards 24 mei aanstaande in Barcelona. In totaal werden 24 Nederlandse webwinkels onderscheiden als beste in hun categorie en werden in 21 categorieën publiekprijzen uitgedeeld.

“Tijdens dit tweede lustrum zijn we weer blij verrast door de innovatieve concepten en het hoge niveau van de inzendingen voor de Thuiswinkel Awards", aldus Fons van Westerloo, voorzitter van de Stichting Nationale Thuiswinkel Award. "Er is massaal gestemd en de Nederlandse consumenten hebben mooie keuzes gemaakt voor de publieksprijzen." Zo ging de prijs voor beste Mobiele Webwinkel van Nederland voor 2011 naar Wehkamp.nl, en mocht Yumeko.nl de prijs voor de beste Startende Webwinkel van Nederland 2011 ontvangen.

Bol.com trakteert tot vandaag op gratis verzending van vrijwel alle artikelen om de winst te vieren. “Dat ook het thuiswinkel-publiek ons dusdanig waardeert, maakt ons extra trots. Onze winkel is er vooral om hen te inspireren en een breed en diep aanbod van artikelen aan te bieden”, aldus Daniel Ropers, algemeen directeur van bol.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!