Jutten Simulations wint e-learning Awards

Jutten Simulation heeft de vakjuryprijzen van de Nederlandse e-Learning Awards 2011 gewonnen. De Awards, initiatief van e-learning.nl, zijn in het leven geroepen voor innovatieve projecten waarbij technologie een hoofdrol speelt om het leren en de performance van mensen en organisaties te verbeteren.

In de categorie Best Practice Award won het product ‘Just Kassatrainer’ en in de categorie Innovatieve Award viel het product ‘Just Warehousetrainer’ in de prijzen. “Onze virtuele praktijkopleidingen zijn gebaseerd op learning-by-doing en dat is een uiterst efficiënt en krachtig middel gebleken voor onze klanten”, aldus directeur Eric Jutten. Het juryrapport noemt Just Kassatrainer realistisch en interactief. “De didactiek sluit nauw aan bij de leerdoelstellingen: de feedback en coaching zijn goed uitgewerkt.”

Over Just Warehousetrainer is de jury ook te spreken. “Deze simulatiesoftware brengt je als leerling in een op detailniveau realistisch 3D vormgegeven distributiecentrum en geeft je veel vrijheidsgraden in het acteren en experimenteren in deze omgeving”, aldus het rapport.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!