AH opent tweede winkel België

Albert Heijn opent in de tweede helft van dit jaar een nieuwe vestiging in België. De tweede supermarkt van AH bij onze zuiderburen komt in de buurt van Antwerpen te staan. Dat kondigde Ahold-topman Dick Boer aan in een toelichting op de kwartaalcijfers.

Boer zegt zeer tevreden te zijn over de ontwikkeling in de eerste Belgische AH. “Daarom willen we graag een tweede winkel openen. Bovendien kijken we naar mogelijkheden om de regionale aanwezigheid verder uit te breiden.”

Het nieuws rond de tweede vestiging komt niet uit de lucht vallen. Al sinds de opening van de eerste AH-winkel in België werd er gespeculeerd over een eventuele uitbreiding. Bronnen beweerden dat de tweede vestiging in augustus zou worden geopend. Deze zou tevens op naam komen te staan van de familie Van Ende, die ook verantwoordelijk was voor de eerste Albert Heijn.

De supermarktgigant laat eveneens weten weinig last te hebben van de ophef rond de EHEC-bacterie. De omzet van komkommers nam af met 25 procent, maar dit zou weinig invloed hebben gehad op de rest van de versomzet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!