Grootste omzetstijging ooit voor New York Pizza

New York Pizza heeft zijn grootste omzetgroei ooit gerealiseerd. Vergeleken met het eerste halfjaar van 2010 zijn de resultaten met ruim twintig procent toegenomen. Om de groei te behouden wil de keten het huidige aantal afhaal- en bezorgvestigingen van 107 , de komende drie jaar uitbreiden met veertig nieuwe vestigingen. 

“New York Pizza heeft niet eerder een omzetgroei van deze orde meegemaakt", aldus directeur Philippe Vorst. "Dit is indrukwekkend in een tijd van geringe economische groei. Belangrijk is ook te weten dat wij vorig jaar geen terugval in omzet hebben gehad."

De keten zag het aantal orders via het web met dertig procent toenemen, de waarde per order stijgen en het aantal transacties groeien. "Deze groei is vooral het resultaat van tal van veranderingen die wij in het afgelopen jaar hebben doorgevoerd. De klant waardeert dit blijkbaar in hoge mate.”

Een groot deel van de nieuwe vestigingen zullen tweede vestigingen zijn in gemeenten waar al een New York Pizza zit. Andere vestigingen zullen openen in gemeentes met meer dan veertigduizend inwoners waar nog geen New York Pizza zit. De keten biedt momenteel werk aan ruim tweeduizend mensen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!