2theLoo en VelgenShop naar finale

Toiletconcept 2theLoo en bricks en clicks-nichespeler VelgenShop zijn uitgeroepen tot finalisten van de ING Retail Jaarprijs Beste Starter. Dit werd maandagmiddag bekendgemaakt tijdens het Excellence Event van de stichting Retail Jaarprijs.

De overige twee genomineerden, Delete, Professionals in Waxing en Budget Floorstore, wisten de jury en ook het aanwezige publiek niet voldoende te overtuigen. Na de presentatieronde, waarbij de startende ondernemers werden ondersteund door hun ambassadeurs, kon het publiek stemmen. De ondernemers van 2theLoo waren met 64 procent veruit favoriet, gevolgd door de VelgenShop met 28 procent. Waxformule Delete behaalde vijf procent en Budget Floorstore drie procent.

Waarnemend juryvoorzitter Jan-Peter Karelse repte over ‘vier ijzersterke’ kandidaten. Hij gaf aan dat het niveau van de deelnemers elk jaar hoger ligt. “De Budget Floorstore en Delete zijn niet door naar de finale, maar zij mogen ook heel trots zijn op de halve finale-notering. We zien ook voor die formules een goede toekomst weggelegd in retailend Nederland.”

Volgens Karelse zal het nog best een zware dobber worden om te kiezen tussen 2theLoo en de Velgenshop, daar zij elk hun eigen unieke kwaliteiten hebben. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op het ING Retail Jaarprijs Gala op 9 november.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!