Walmart maakt Facebook lokaal

Walmart heeft een Facebook-app gelanceerd die consumenten met hun lokale Walmart vestiging verbindt. De My Walmart applicatie zou shoppers specifieke winkelinformatie leveren, zoals in-store evenementen en promoties.

“We wilden onze focus verleggen van het nationale naar het lokale niveau”, aldus een woordvoerder van Walmart. “Een consument in Florida krijgt dus een aanbieding voor een zonnescherm te zien, terwijl iemand in het noorden een actie voor sneeuwschoenen aangeboden krijgt.”

Volgens de reatiler waren consumenten op zoek naar een gelokaliseerde Facebook-ervaring. “We zijn op zoek geweest naar posts en feedback van onze klanten, waarin werd gezegd dat lokale informatie één van de belangrijkste dingen was die zij op Facebook zoeken.”

Om toegang te krijgen tot de applicatie moeten bezoekers van de Walmart’s Facebook pagina op de My Local Walmart knop klikken. Nadat zij hun postcode hebben ingevoerd, moeten zij hun favoriete winkels ‘liken’. De applicatie voorziet hen dan van lokale informatie, en brengt consumenten twee keer per week nieuwsfeiten over hun favoriete winkel(s).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!