Aanmelden Thuiswinkel Awards van start

Nederlandse webwinkeliers kunnen zich weer aanmelden om in aanmerking te komen voor een van de Thuiswinkel Awards. De afgelopen jaren waren ruim 350 deelnemers geïnteresseerd in de vakprijzen en publieksprijzen. Tijdens de uitreiking zullen de beste startende webwinkel, de beste mobiele webwinkel, de beste crossborder e-commerce retailer en de beste webwinkel van Nederland van 2012 worden beloond.

“Webwinkeliers zien het winnen van een Thuiswinkel Award als dé beloning voor goed en succesvol ondernemerschap”, aldus Fons van Westerloo, voorzitter van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. “Juist doordat de consument een allesbepalend aandeel heeft, is het winnen van een award belangrijk. Het is een echte stimulans voor ondernemers om zich te blijven ontwikkelen en daarmee goed voor de e-commerce branche in Nederland.”

Het publiek kan een stem uitbrengen op XS shops, met een jaaromzet tot twee miljoen euro en op XL shops, met een jaaromzet groter dan twee miljoen euro. Daarnaast kunnen klanten beoordelingen schrijven. “Ook de kleine, vaak bijzondere niche- en gespecialiseerde, webwinkels komen nu in aanmerking voor zo’n belangrijke prijs, dankzij de invoering van de publieksprijzen XS Shops”, aldus Van Westerloo.

De winnaars van de vakprijs zullen door een vakjury worden bepaald aan de hand van uitgebreid onderzoek, uitgevoerd door JungleMinds. De uitreiking van de Thuiswinkel Awards zal plaatsvinden op donderdag 8 maart 2012, voor wat betreft de publieksprijzen XS Shops, en op donderdag 29 maart 2012 voor wat betreft de vakprijzen en de publieksprijzen XL Shops.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!