Free Record Shop start samenwerking ECI

Free Record Shop en ECI starten in januari 2012 een online samenwerking. Dat schrijft Entertainment Business online. ECI zal de operationele exploitatie van de webshops van Free Record Shop in de Benelux verzorgen.

“Een combinatie van de krachten leidt tot vergroting van de efficiëntie en meer toegevoegde waarde voor de consument”, aldus de betrokken directies. Beide retailers hebben hun internetverkoop van boeken, cd’s, dvd’s en games de afgelopen tijd zien groeien. “Free Record Shop zal zich in de komende jaren focussen op de optimalisatie van haar offline retailkanalen in de gehele Benelux. Voor het optimaal runnen van onze e-commerce-activiteiten zijn op het ogenblik grote nieuwe investeringen noodzakelijk, die we nu gezamenlijk kunnen doen”, aldus directeur Serge Couvreur.

“ECI heeft zich gespecialiseerd in het e-commerce-vakgebied inclusief de logistiek en ICT”, aldus ECI-directeur Hubert de Koning. “Gezamenlijk hebben we een grote klantendatabase, die niet alleen op productbasis en aanbiedingen hoge eisen stelt, maar ook makkelijk en snel wil kunnen navigeren op de website.” De winkelmerken zullen duidelijk gescheiden blijven met een eigen URL en uitstraling.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!