Versace-gekte bij H&M

Hennes & Mauritz startte donderdag de verkoop van de Donatella Versace-lijn. De drukte bij de winkels die de speciale collectie in de schappen hebben liggen was groot.

Op de Dam in Amsterdam stonden donderdagochtend al enkele honderden mensen te wachten tot de winkel om 8.00 uur open ging. In Rotterdam stonden de eerste shoppers al om 3.30 uur voor de deur, aldus RTV Rijnmond.

De klanten kregen ieder een polsbandje waarmee ze tien minuten konden shoppen, zodat het er democratisch en gedoseerd aan toe gaat. “Mensen zijn goed voorbereid en weten welke items ze willen hebben”, stelt een woordvoerder van de fashion retailer. De gemiddelde klant koopt in die korte tijd zes artikelen. “Ze gaan er doelgericht op af.”

Voor het eerst dit jaar biedt de designerscollectie ook interieurartikelen, zoals kussens en een beddensprei. Ook schoenen maken deel uit van de speciale collectie, die verder bestaat uit veel leer, print en kleur.

Marktplaats.nl stroomde gister al snel vol met stukken uit de collectie van Donatella Versace voor H&M. Veel kopers stonden blijkbaar in de rij om zelf aan de artikelen te verdienen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!