Cardmobili maakt fysieke loyaltycard overbodig

Retailers en merken kunnen dankzij de app Cardmobili veel directer en interactiever gaan communiceren met hun klanten. De consument kan met deze oplossing al zijn klantenpassen en kortingskaarten onder één app op zijn smartphone verzamelen. Cards Unlimited verkreeg het alleenrecht voor Nederland van Cardmobili.

Veel consumenten klagen over een te dikke portemonnee, omdat deze uitpuilt met plastic kaartjes. Voor een grote groep mensen een reden om geen nieuwe klantenpassen aan te vragen, want waar laat je ze? Zo missen winkeliers kansen.

Met het internationale systeem Cardmobili behoort dat probleem tot het verleden, zegt Peter Rijswijk, mede-eigenaar/directeur van Cards Unlimited. Bovendien kunnen retailers en merken effectief besparen op marketingkosten. “Je geeft veel minder uit aan drukwerk en verzendkosten, terwijl je veel flexibeler, veelzijdiger en gerichter met loyale klanten kunt communiceren.”

Het gehele verhaal is te lezen in het novembernummer van RetailTrends. Een introductieabonnement op RetailTrends? Klik hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!