2theloo wil wereld veroveren

Toiletconcept 2theloo, dat afgelopen november de ING Retail Jaarprijs Beste Starter in de wacht sleepte, timmert behoorlijk aan de weg. De teller van het aantal toiletwinkels op specifieke retaillocaties staat inmiddels op zes, zo melden 2theloo-directeuren Eric Treurniet en Almar Holtz in een interview met RetailTrends.

Daarvan zijn er vier in Nederland en twee in België, waaronder Antwerpen. Het achtste filiaal zit ook al in de pijplijn, en wordt momenteel gerealiseerd in winkelcentrum Maremagnum in Barcelona – inderdaad. Daarnaast is er een vestiging in ontwikkeling in Israël. Hier zal een 2theloo-vestiging openen in de grootste winkelstraat van Tel Aviv.
Treurniet en Holtz richten zich niet alleen op de retailwereld. “Dat is te beperkt voor ons concept.” Afgelopen jaar zaten zij om de tafel met Shell en met de Poolse Spoorwegen, die dit jaar vanwege het Europees Kampioenschap Voetbal massa’s mensen te verwerken krijgen, en hun wc-voorzieningen dan in orde willen hebben.

Lees het interview in het januarinummer van RetailTrends, dat eind deze week verschijnt. Een introductieabonnement op RetailTrends? Klik hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!