WE rolt New Store Concept verder uit

Fashionretailer WE opende vorige week een winkel in Veenendaal, waarvan de inrichting en presentatie is neergezet volgens het New Store Concept. Het concpet heeft volgens WE meer weg van een huiskamer dan een winkel.

“Met dit nieuwe concept stap je een etalage binnen”, aldus Wouter Kolk, ceo bij WE Fashion. “Hier komen mode en lifestyle samen. Door de inrichting en presentatie komt de collectie goed tot zijn recht.

In de winkel zijn de collecties van WE Men, Women, Boys en Girls te koop. De keten opende al in Nijmegen en Amsterdam een concept store. Kort daarna moesten ook Brussel, Hamburg, Wenen en Luzern eraan geloven. De keten is niet van plan bestaande winkels om te vormen naar deze stijl. Alleen het meubilair wordt aangepast.

Veenendaal lijkt een steeds aantrekkelijkere vestigingsplaats te worden voor retailers. De plaats dient voor het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) als pilotstad voor het project ‘het nieuwe winkelen. De organisatie helpt fysieke winkels bij het creëren van een off- en online shopwereld waarin de consument altijd met alles en iedereen verbonden is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!