Ahold en wehkamp bij beste werkgevers

Ahold en wehkamp.nl hebben het Top Employers Nederland keurmerk ontvangen. De twee winkelbedrijven hebben volgens het CRF Institute aangetoond zeer goede werkgevers te zijn. Dit jaar werden in totaal 58 organisaties gecertificeerd, waaronder verder producent PepsiCo Nederland en telecombedrijf T-Mobile, dat ook winkelpunten heeft.

In het onderzoek worden alle essentiële onderdelen van het HR Management van de deelnemende organisaties beoordeeld. De belangrijkste drivers, praktijk en beleid voor criteria als salaris & arbeidsvoorwaarden, opleiding en training, carrièremogelijkheden, werkomstandigheden en organisatiecultuur worden onder de loep genomen.

Opvallende arbeidsvoorwaarden bij Ahold zijn volgens CRF onder meer korting op boodschappen, een goede pensioenregeling, een aantrekkelijk bonus - en aandelenplan, aanbiedingen voor weekendjes weg en theatervoorstellingen, en 24 vakantiedagen en negentien dagen AD.

Bij wehkamp.nl worden onder meer een winstdelingregeling, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelskorting op nagenoeg het gehele assortiment, een uitstekende pensioenvoorziening en marktconform salaris en een vakantietoeslag van 8,5 procent genoemd als opvallende arbeidsvoorwaarden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!