Tweedehands games stromen binnen bij FRS

Free Record Shop heeft sinds 1 oktober al 45 duizend games ingenomen, in zijn Nederlandse vestigingen. De entertainmentketen brengt de tweedehands producten direct weer in omloop.

'Een win-winsituatie’, noemt Benoit Lescrinier,categorymanager games bij Free Record Shop Benelux. "Enerzijds kunnen mensen nog geld verdienen, of een waardebon krijgen, in ruil voor hun uitgespeelde games. Anderzijds kunnen we relatief nieuwe titels ook tweedehands – en dus goedkoper – aanbieden."

Veel games die worden ingeleverd zijn een paar jaar oud. Niettemin zijn er ook mensen die een game in enkele maanden, of zelfs weken, helemaal uitspelen en er vervolgens niets meer mee doen, weet Lescrinier. "Die brengen wij dan weer in omloop, waardoor ons aanbod tweedehandsgames ook redelijk actueel is.”

Bij de inname van de tweedehands games wordt een kwaliteitscontrole gedaan. Uitsluitend games die krasvrij zijn en in de originele verpakking zitten, met bijhorende handleiding, worden opnieuw in omloop gebracht. Free Record Shop geeft honderd procent garantie voor de games af.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!