Topontwerpers openen eigen webshops

Topontwerpers Karl Lagerfeld en Alexander McQueen hebben allebei een eigen webwinkel gelanceerd. Karl Lagerfeld opende onlangs de website karl.com. Alexander McQueen’s webshop is te vinden op alexandermcqueen.com.

In de webshop van Karl Lagerfeld, hoofdontwerper van modehuis Chanel, is zowel dames- als herenkleding verkrijgbaar. Vooralsnog kunnen alleen shoppers in Frankrijk, Duitsland, Italië en Groot-Brittannië een bestelling plaatsen in de webwinkel. Er staan meer afleverbestemmingen op de planning, is op de website te lezen. De website bevat niet alleen een uitgebreide webshop, maar ook persoonlijke tips over onder meer zijn favoriete winkellocaties.

De webshop van Alexander McQueen bevat naast de collectie Alexander McQueen ook de goedkopere lijn McQ. Eerder leverde de webshop alleen aan inwoners van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar de aankopen kunnen nu ook verscheept worden naar Europa. McQueen opende naast de webshop ook een aparte ‘scarf boutique’, waar de iconische sjaal met doodshoofden verkocht wordt. De aparte boetiek zou de enige plek op internet zijn waar de sjaal in zo veel kleurcombinaties verkrijgbaar is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!