The Wax Bar opent derde vestiging

Ook in Den Haag kunnen mannen en vrouwen zich binnenkort professioneel laten waxen. The Wax Bar, een schoonheidssalon die zich uitsluitend richt op lichaamsontharing, opent op 29 maart zijn derde vestiging in Den Haag. Ook in Rotterdam en Amersfoort zijn filialen van The Wax Bar te vinden.

“We zijn in de zomer van 2011 begonnen in Rotterdam. Daar hebben we sindsdien meer dan vijfduizend behandelingen gedaan”, vertelt Sophie van den Haak, eigenaresse van The Wax Bar. Van den Haak richt zich voorlopig op de drie huidige vestigingen, maar wil in de toekomst heel Nederland kennis laten maken met waxen. “Daarvoor moeten we goed bereikbaar zijn, dus willen we de komende jaren een aantal vestigingen per jaar openen.”

“Waxen is in werelddelen als Azië en Zuid-Amerika veel normaler dan in Nederland”, zegt Van den Haak. “Na tweeëneenhalf jaar in Singapore te hebben gewoond, waar waxen gemeengoed is voor beide seksen, wilde ik het concept ook in Nederland uitrollen." Op dit moment werkt Van den Haak met eigen filialen, 'maar franchising is een mogelijkheid voor de toekomst'.

The Wax Bar richt zich op zowel mannen als vrouwen, maar de verhouding tussen mannen en vrouwen verschilt per locatie. In Rotterdam is ongeveer veertig procent van het klantenbestand man, terwijl dit in Amersfoort nog op twintig procent ligt. “In Rotterdam zijn ze al iets verder in de trend. Daar hebben we ook iets meer naamsbekendheid”, vertelt Van den Haak.

The Wax Bar moet het vooralsnog hebben van mond-op-mondreclame, maar ook reclame via social media staat op de planning. “De eerste keer is een hele ervaring. Maar als het bevalt, dan komen mensen terug”, aldus Van den Haak.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!