Shopkorting breidt uit naar België

De cashback website Shopkorting.nl maakt zijn intrede in België. De afgelopen drie jaar hebben meer dan honderdduizend leden zich bij de site aangemeld. Zij krijgen bij aangesloten webwinkels korting bovenop de prijs van hun internetaankoop.

Volgens de website is het hoog tijd om de formule ook aan de Belgische consument te bieden. “België is een logische stap om onze markt uit te breiden”, aldus Ared Yelkenci, algemeen directeur van Shopkorting. “We zullen ons in eerste instantie richten op Vlaanderen en in de nabije toekomst ook op Wallonië.” Volgens Yelkenci groeit het ledental en het aantal aangesloten webwinkels elke dag. “Daardoor kunnen we het komende jaar steeds hogere kortingen bieden.”

Webwinkels waar Shopkorting in Nederland mee samenwerkt zijn onder meer Wehkamp, KPN, Groupon, Scapino, KLM, bol.com Neckermann en Zalando. De korting (cashback) die leden ontvangen varieert per webwinkel en kan oplopen tot twintig procent van het aankoopbedrag. Daarnaast wil de website zich profileren als een interactieve shopping portal waar leden comments en beoordelingen kunnen plaatsen via de iPhone app en door het gebruik van social media.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!