Poolse supermarkt groeit gestaag

Binnenkort opent de zesde vestiging van de Poolse supermarkt Sklep Halinka. Waar Poolse supermarkten in de grote steden achter elkaar failliet gaan, gaat het de Poolse onderneemster Sandra van Zalingen voor de wind. Gastvrijheid lijkt de sleutel van haar succes te zijn. “In Polen behandelen we onze gasten als god”, vertelt Van Zalingen. “Dat doe ik ook in mijn winkel. Ik verkoop met gevoel.”

Van Zalingen komt met het idee een Poolse supermarkt te starten waar alles vers, schoon en betaalbaar is. Aanleiding is een serie teleurstellende ervaringen met bestaande Poolse supermarkten. Met hulp van haar man Frank van Zalingen opent ze de eerste supermarkt in Schiedam. Inmiddels zijn er vijf Sklep Halinka-winkels en in de nabije toekomst opent er een zesde vestiging.

Sklep Halinka heeft een uitgebreid assortiment van Poolse specialiteiten. Alles in de supermarkten is keurig beplakt met lage prijsjes en staat geordend in de schappen. “Dat is ook ons geheim. Verse producten in een schone winkel voor een lage prijs”, aldus Van Zalingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!