HEMA stapt in tickets en cursussen

HEMA heeft haar assortiment uitgebreid met tickets en cursussen. Consumenten kunnen bij de keten terecht voor kaartjes voor concerten en evenementen, zonder dat daar administratiekosten aan verbonden zijn.

“We zien een gat in de markt”, aldus directeur Ronald van Zetten tegen BNR nieuwsradio. “We kunnen straks zonder reserverings-, boekings- of administratiekosten tickets op de markt brengen. Dat is de reden waarom we denken dat we in die markt iets kunnen gaan betekenen." Het idee om de ticketmarkt te betreden komt niet van HEMA zelf. Van Zetten zegt te zijn ‘benaderd door een partij die tickets verkoopt’. Wie die partij is, blijft onbekend.

De keten voegt daarnaast 75 cursussen aan haar assortiment toe. “Consumenten kunnen, online of in de winkel, een abonnement kopen en een jaar lang profiteren van die cursus. Ik denk dat wij de goedkoopste zijn in de markt”, zegt Van Zetten.

Ook in het restaurant voert HEMA vernieuwingen door. De maaltijden worden weer voor een vaste lage prijs verkocht, en het assortiment wordt flink uitgebreid. “Met de vernieuwde opzet willen we in de restaurantmarkt meer gaan betekenen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!