'Jumbo ontkomt niet aan C1000-contracten’

Jumbo moet de bestaande contracten tussen de ondernemers en de organisatie van C1000 naleven. Dat stelt de Vereniging C1000 tijdens een bijeenkomst voor alle C1000-ondernemers.

De ondernemers zouden het betreuren dat de C100-formule uit het straatbeeld verdwijnt. “De formule werd door klanten goed gewaardeerd. Dat resulteerde in een goed rendement voor de ondernemer”, aldus de vereniging. De bijna driehonderd C1000 winkels worden binnenkort omgebouwd tot vestigingen van Jumbo.

“'De intentie is om een krachtige invulling te kunnen blijven geven aan het zelfstandig ondernemerschap. We zullen daarom duidelijke afspraken moeten maken over de gevolgen van de strategiewijziging voor de ondernemers.” Het bestuur van de Vereniging C1000 en de Raad van Bestuur van Jumbo zijn momenteel in gesprek over deze gevolgen. “Uitgangspunt is de gemaakte afspraken vast te leggen in een convenant voordat de transitie en migratie van de winkels begint.”

Het bestuur benadrukt dat Jumbo de afgesloten contracten en overeenkomsten tussen de ondernemers en organisatie er gratis bij krijgt. "Wij hebben de Raad van Bestuur van Jumbo gewezen op de verplichting de contracten en overeenkomsten na te komen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!