‘Tweesterren’ ijs bij AH

Albert Heijn heeft sinds kort het ‘tweesterrenijs’ van chef-kok Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht in het assortiment. De topkok ontwikkelde de ijslolly’s vorig jaar voor zijn restaurant dat al negen jaar over twee Michelinsterren beschikt.

Het ijs is gemaakt in een ijsfabriek in Roermond. Op zout na zijn alle smaken vertegenwoordigd: zoet, zuur en bitter. “Het ijs was puur voor Beluga bedoeld, maar Albert Heijn hapte toe. Iedereen belt ons sinds het in het assortiment is opgenomen”, vertelt Van Wolde tegen het Algemeen Dagblad.

Er zitten vijf Beluga-lolly’s in een verpakking, die smaken naar tropisch fruit als ananas, citroen, passievrucht, banaan en kokos. De prijs is drie euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!