Albert Heijn opent drie nieuwe XL's

Albert Heijn opent drie nieuwe AH XL’s in de komende vier weken. Daarmee komt het aantal extra grote winkels van de retailer uit op 34. Dat heeft een woordvoerster van Albert Heijn laten weten.

Het supermarktbedrijf opende woensdag in Diemen een nieuwe XL winkel, het ging om een relocatie. Na de verbouwing van het winkelcentrum waar de nieuwe supermarkt is gevestigd, heeft manager Paul van Diemen de leiding van het 32e AH XL filiaal in Nederland.

In week 26 wordt de AH XL in Enschede geopend in een compleet nieuw winkelcentrum. De stad had eerder nog geen XL winkel. En in week 27 wordt de bestaande Albert Heijn aan het Gelderlandplein in Amsterdam vernieuwd en vergroot tot de XL-formule.

Hiermee groeit het aantal grote Albert Heijn filialen van 31 naar 34. “Het openen van XL’s is geen doel op zich”, stelt de woordvoerster. “Wij gaan voor de juiste winkel op de juiste plek. Op deze drie locaties boden de omstandigheden de ruimte om naar het XL-format om te gaan. Hierbij blijft het dit jaar ook. Of er komend jaar nieuwe AH XL’s open gaan is nog onbekend."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!