Iedere ondernemer kan verkopen via bol.com

Bol.com stelt zijn webwarenhuis open voor alle ondernemers. Iedereen met een Kamer van Koophandel- en btw-nummer kan voortaan zijn koopwaar aanbieden via de webwinkel met 3,5 miljoen klanten.

De Ahold-dochter verwacht dat het assortiment binnen enkele maanden door andere verkopers zal worden aangevuld met 25 duizend producten. Ondertussen hebben zich 45 webwinkeliers aangesloten bij de Nederlandse webgigant.

“Deze verandering stelt ons in de gelegenheid het assortiment voor klanten snel te verdiepen”, vertelt marketing directeur Michel Schaeffer. Met deze stap wil de webwinkel de omvang van het assortiment in alle speciaalzaken uitbreiden. Tevens wil de webwinkel de klant ruime keuze in prijs, beschikbaarheid en snelheid van levering bieden.

Tot voor kort werd vooral elektronica van concurrenten als Megapool aangeboden. Nu is iedereen welkom die producten aanbiedt die passen in één van de speciaalzaken in de webwinkel.

Naast nieuwe artikelen biedt bol.com andere winkeliers ook de mogelijkheid om tweedehands artikelen te verkopen via de webwinkel. Die optie was tot nu alleen beschikbaar voor particulieren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!