DPL Europe presents: Lighting Experience Centre

Wat is licht? Vraag het aan een aantal willekeurige mensen op straat en je krijgt antwoorden als “het tegenovergestelde van donker”, “iets wat ervoor zorgt dat we kunnen zien” en “iets wat kleuren kleur geeft”. Sommigen zullen zelfs echt moeite hebben om een definitie of omschrijving te geven van licht.

Stel je diezelfde vraag echter aan de mensen van het Lighting Experience Centre (LEC), dan is de kans groot dat je een uitnodiging krijgt om een bezoek te brengen aan Helmond, waar het LEC is gevestigd. Waarom een bezoek? Wel, er zijn nu eenmaal zaken die zich niet in woorden laten vangen en licht is één van die zaken.

Eind maart 2012 heeft het Lighting Experience Centre zijn deuren geopend onder de vleugels van DPL Europe. Het biedt iedereen die direct of indirect iets met verlichting te maken heeft, de gelegenheid om te ervaren wat je met licht kunt doen en wat licht met jou doet.

Elke bezoeker van het LEC kan beamen dat dit een unieke plek in Europa is, misschien zelfs wel in de hele wereld. Retailers en vele anderen ervaren er de ideale manier om objecten onder de best mogelijke verlichtingsinstellingen te presenteren, met het doel aantrekkelijke en aangename belevingen te creëren.

Ook bedrijven en groepen kunnen het Lighting Experience Centre gebruiken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Er is een presentatieruimte beschikbaar met allerhande faciliteiten en een volledig uitgeruste keuken. Neem contact op met DPL Europe voor meer informatie of om te reserveren.

Dat de juiste verlichting zo'n grote invloed kan hebben op bijvoorbeeld productiviteit, energiebesparing en verkoopresultaten, weten slechts weinig mensen. Een bezoek aan het Lighting Experience Centre opent op dat vlak je ogen.

Lighting Experience Centre (Powered by DPL Europe)
Gasthuisstraat 73a, Helmond
(op 10 minuten van Eindhoven)
Telefoon: +31 (0)492 59 39 39

Klik hier voor de website.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!